Handelsbetingelser
 
 

Generelle oplysninger


Tekstile Billeder & Håndværk
CVR-nr. 21474495
Isafjordsgade 13, 2300 København S
ba@bettinaandersen.dk 
Telefon: +4521652070

 

Betaling

Med visa- eller mastercard.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  

 

Fragt

Der sendes som udgangspunkt til nærmeste GLS pakkeshop i Danmark. 

Prisen er 42 kr. som fast pris, dog gratis fragt ved køb over 500 kr. 

Brodøsens Værksted arbejder udover webshoppen med bl.a. undervisning, foredrag, udstillinger i hele Norden, og det er derfor ikke altid muligt at afsende varerne samme dag som bestillingen, men det tilstræbes at varerne kan hentes i pakkeshoppen 2-6 dage efter bestillingen.

Kunder udenfor Danmark kan kontakte Brodøsens Værksted på ba@bettinaandersen.dk for nærmere aftale.  

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler i webshoppen hos os.  
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til ba@bettinaandersen.dk  eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Er der en originalemballage med, brug da gerne den, når du sender retur. 


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:
Brodøsens Værksted

Isafjordsgade 13

2300 København S 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen eller til GLS-shoppen Islands Brygge 3, 2300 København S, husk at sørge for at vi får besked om at den skal hentes i GLS-shoppen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgårende aftale. 

 

Reklamationsret

Når du handler hos Brodøsens Værksted som forbruger i webshoppen, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig (fx hos GLS).   
Personoplysningerne registreres hos Tekstile Billeder & Håndværk, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.brodøsensværksted.dk er Bettina Andersen


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: ba@bettinaandersen.dk 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 08.04.2021

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortrydelsesformular